Featured Articles

Uporabni predmeti

Otisci na gotove proizvode...

Tehnikom sitotiska i digitalnog tiska može se otisnuti na raznovrsne površine. Često vršimo uslugu dotiska na gotove proizvode. Nebrojeno je mnogo gotovih proizvoda na koje dotiskujemo: kemijske olovke, kutije, agende, usb stikovi, blokovi, korice diplomskih radova, omoti i mnogo sličnih reklamnih proizvoda.

Neki od proizvoda koje sami proizvodimo su jubilarna priznanja i povelje, zahvalnice i medalje, i ponekad u takvu vrstu proizvoda ulaze neka posebna izdanja čija je proizvodnja vrlo složena – neobične knjige, igre, pakiranja i sl.


Pretraživanje članak

Naljepnice

Zalijepi naljepnicu!

Naljepnice su vrlo čest proizvod i upotreba naljepnica je vrlo široka. Od onih najmanjih formata do naljepnica velikih formata.
Ovisno o namjeni i nakladi naljepnice proizvodimo u tehnici sitotiska i digitalnog tiska, te na različitim vrstama folija, što ovisi o podlogama na koje se nanose.
Izrađujemo naljepnice jednostrane i obostrane za staklene površine svih formata, za vozila, za zidove i ostale površine i upravo ovisno o površinama na koje dolaze odabiru se vrste folija na koje se naljepnice otiskuju.

Naljepnice se koriste za vrlo mnogo namjena – za uređenja interijera, izloga i prodajnih mjesta, stambenih prostora, izložbenih prostora, za oslikavanje vozila, sajamskih sistema, za označavanje i obilježavanje po objektima, za označavanje prodajnih mjesta i sl.

Ovisno o zahtjevima kupaca predlažemo najbolje rješenje za traženi proizvod.