Jarbol zastave

Jarbol zastave

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Jarbolske zastave izrađujemo isključivo po narudžbi kupaca – prema njihovim zahtjevima.

Zastave za jarbole proizvodimo uvijek u različitim veličinama i potrebno ih je uvijek konfekcionirati na način potreban za određeni jarbol na koji dolaze.
Uvijek nastojimo kupcu ići ususret – da što kvalitetnije i brže izradimo željeni proizvod.

Prema zahtjevima izrađujemo od jedne zastave pa nadalje koliko kupac zahtjeva.

Jarbolske zastave izrađujemo od visoko kvalitetnog materijala – mrežastog poliestera - koji je namjenjen upravo za vanjske uvjete. A za ekstremnije uvjete uvijek preporučujemo tzv. rupičasti mrežasti poliester namjenjen za vjetrovitija područja.

Mrežasti poliester svojim tkanjem namjenjen je vanjskim uvjetima – tako je tkan, obrađuje se na temperaturi 180o C i prima na sebe boju koja odlično prijanja u strukturu platna.
Rupičasti mrežasti poliester tako je tkan da na svojoj površini ima rupice namjenjene da što više zraka propusti kroz zastavu kako bi otpor zraka bio manji.

Zastave za jarbole mogu biti napravljene kao obostrane, duplo konfekcionirane, mogu biti vodoravne ili okomite, sa dodacima kao što su ukrasne resice i sl.

Usko vezano uz proizvodnju jarbolskih zastava možemo ponuditi i izradu samih jarbola.

 

Fotke jarbol zastava
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok