Banneri

Banneri

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Uvijek viđeni!

Banneri su reklamni natpisi koje izrađujemo u različitim veličinama i od različitih materijala. Ovisno o namjeni gdje dolaze preporučujemo i vrstu materijala na koju otiskujemo željeni dizajn.

Koriste se najviše na vanjskim prostorima, gdje preporučujemo poliesterska i ceradna platna, ili za unutarnje prostore na platnima lakših gramatura. Platna su od tkanog ili netkanog (prešanog) tekstila. Na odabir materijala svakako utječe i veličina bannera koji se izrađuje.

Kada površina bannera poprima veće površine, kao banneri za fasade zgrada, navijački banneri za stadione i sl. koristimo lakše poliestrske tkanine zbog same težine bannera. Naravno ovdje ulogu igra i trajanje izlaganja bannera – da li je samo za pojedini event(e) ili mora stajati vani duže vrijeme. Za takve bannere izrađujemo i transportnu torbu u kojoj se banner može prenositi.
Danas je tehnika digitalnog tiska omogućila da vrlo brzo realiziramo izradu tako jednog velikog reklamnog bannera sa svim njegovim detaljima.

Naši najveći primjerci premašuju kvadraturu od 250m2 komad.

Banneri manjih formata otiskuju se pojedinačno ili u nizu – zavisno o zahtjevima kupca. Kako dolaze na različite pozicije u eksterijerima i interijerima izrađujemo ih po mjeri. To su banneri preko ulica, za fasade, za pročelja, za ograde, za sportske dvorane, muzejske izložbe, sajamske prostore i sl. Mogu biti komadno iskrojeni ili pak u nizu.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok