Svečane zastave i zastave za koplja

Svečane zastave i zastave za koplja

Svečane zastave izrađujemo po narudžbi na visoko kvalitetnom satenskom poliesteru. Zastave ovog tipa radimo kao obostrane zastave – tako da otisnemo desnu i lijevu stranu zastave i konfekcioniramo u jednu obostranu zastavu. Najčešće obostrane svečane zastave porubljujemo resicama, koje ovisno o želji i namjeni mogu biti raznih boja i dužina.

Ove zastave odišu vrhunskom kvalitetom i izgledom, pa lako plijene pažnju promatrača.

Koriste se za svečane prilike, protokole i manifestacije. Uz izradu zastava nudimo i izradu koplja i stalaka za iste. Osim državnih, izrađujemo i županijske, općinske, gradske i sl. zastave uvijek pazeći na heraldička pravila kod izrade.
Prema zahtjevima kupaca svečane zastave mogu biti za interijere i eksterijere. No ovaj tip obostrane zastave uvijek preporučujemo za interijere zbog težine i raskoši samog materijala.

Veličine i formati također određuje namjena i prilika za koju se zastava izrađuje. Osim obostranih mogu se napraviti i jednostrane zastave ako dolaze na zid.
Kod državnih institucija također nekada zastava mora biti obostrano napravljena, pa često takve zastave dolaze i na pročelja institucija. Svečane zastave izrađujemo i za koplja koja se nose u povorkama i u svečanim prilikama.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok