Brodske i beach zastave

Brodske i beach zastave

Kao primorska zemlja zahtjevi za brodskim zastavama neminovni su. U ponudi brodskih zastava izrađujemo vrlo mnogo modela od malih zastavica za barke i brodice do velikih zastava za jedrilice i brodove. Izrađene su od kvalitetnih poliesterskih materijala – pa tako za vjetrovita podneblja Mediterana preporučujemo rupičasti mrežasti poliester i mrežasti poliester.

Državne najčešće, no svakako timske, regatne, za marine reklamne, signalne – zastave su svuda oko nas. Brodske zastave svakako služe kao identifikacija plovila - vaš identitiet.

Kada vaša prezentacija postaje zahtjevnija s obzirom na mjesto na kojem se održava preporučujemo vrlo praktično rješenje. To su tzv. beach zastave – prenosive zastave koje se mogu višekratno upotrebljavati na različitim terenima – bilo tvrdim podlogama ili mekim tlima kao zemlja, pijesak i sl. Sklopive su i prenosive, dolaze s konstrukcijom u torbi i sa stalkom.

Stalci mogu biti za meka i tvrda tla. Veličine tih konstrukcija i zastava mogu biti različite, od 180 cm visine pa do 500 cm visine. Širine i krojevi zastava prate uglavnom konstrukciju za koju se rade, no uvijek se mogu dodati neki malo izazovniji krojevi.

Izrađuju se također iz različitih materijala – no najčešći su : mrežasti poliester, rupičasti mrežasti poliester i saten.
Praktične i uočljive čest su proizvod u našoj ponudi.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok