Sustavi prezentacije

Sustavi prezentacije

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Oblikujte svoje okruženje!

Kada neki prostor treba učiniti prepoznatljivim i urediti, nudimo našim kupcima raznovrsna rješenja za uređenje i oblikovanje takvih prezentacijskih prostora. Situacija je naravno uvijek različita: ili su to vanjski prostori za kakav događaj - event, sajmovni prostor za izlaganje, muzejske izložbe stalnih postava ili prolazne izložbe. Kod takvih prostora ponekad je potrebno malo intervenirati sa kakvim detaljem kao što su naljepnice, roll-up konstrukcije, otisnuta platna kao zavjese ili pregradni banneri. A ponekad je potrebno urediti cijeli prostor – pa otiskujemo na platno, papir, tapete, cerade, samoljepljive folije i sl.

Naljepnice su naši proizvodi širokog kruga primjene. Izrađujemo ih u tehnici sitotiska i digitalnog tiska ovisno o namjeni i količini. Od jednostranih i obostranih za izloge i staklena vrata, za vozila, pa do velikih za prekrivanje većih površina i raznih namjena.

Roll-up konstrukcije dolaze u standardnim formatima 80x200, 120x200, 150x200 cm. Od materijala koje koristimo u roll-up konstrukcijama može doći papir, platno i cerada.

Banneri su reklamni natpisi koje izrađujemo u različitim veličinama i od različitih materijala. Koriste se najviše na vanjskim prostorima, gdje preporučujemo poliesterska i ceradna platna, ili za unutarnje prostore na platnima lakših gramatura. Platna su od tkanog ili netkanog (prešanog) tekstila. Na odabir materijala svakako utječe i veličina bannera koji se izrađuje. To su banneri preko ulica, za fasade, za pročelja, za ograde, za sportske dvorane, muzejske izložbe, sajamske prostore i sl. Mogu biti komadno iskrojeni ili pak u nizu.

Spužvasti objekti služe za razne prezentacijske, izložbene, reklamne i scenografske objekte. Izrađujemo ih najčešće od spužve presvučene poliesterskom tkaninom koja je prethodno otisnuta u željeni dizajn. Lagani su, prenosivi, mogu se kombinirati svaki puta na novi način.

Složeni objekti po mjeri. Kod složenih rješenja za edukacijske i izložbene primjerke interaktivnih objekata koristimo i različite materijale za izradu takvih zahtjevnih rješenja. Drvo, metal, pvc ploče, kapa ploče, plexi, mediapan, bond ploče i sl. dio su površina koje u takvim slučajevima tiskamo u tehnici sitotiska ili digitalnog tiska.

Tekstilni objekti su zapravo platna raznih namjena – od zavjesa, specijalnih pregrada od platna, platna za izložbe i likovne postave raznovrsnih izložbi i sl. Izrada je isključivo po mjeri i specijaliziranoj namjeni.

Uvijek novi oblici i izazovi!


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok