Stolne zastave

Stolne zastave

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Namjenjene za označavanje prodajnih mjesta fasadne zastavice se sastoje od zastavice i nosača zastavice. Zastavice izrađujemo najčešće od ceradnih materijala, a konstrukcija – nosač i štap s kapicom i prstenom za zastavicu napravljene su od PVC-a.
Format i oblik zastavice nudimo u različitim veličinama ovisno o zahtjevu kupaca. Nosač zastavice napravljen je od plastične mase i uz njega ide samoljepljiva traka i vijci ovisno o podlozi gdje se planira koristiti.
Po zadanom oblikovanju zastavice tisak se radi u tehnici sitotiska ili u digitanom tisku – ovisno o nakladi u kojoj se izrađuje. Tiska se na tzv. block out ceradi koja ne propušta svjetlost na drugu stranu zastavice. Zastavice su postojane na vanjske uvjete.
Komplet nosača, štapa, kapice i prstena mogu biti u različitim bojama.
Fasadne zastavice namjenjene za iznad ulaza u zgrade, hotele i sl. izrađujemo iz mrežastog poliestera kako bi bile lakše i lepršale na vjetru. Ovisno o namjeni mogu biti i obostrane, na satenu.

 

Fotke fasadnih i stolnih zastavica
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok