Različiti odjevni predmeti

Različiti odjevni predmeti

Tisak na odjevne predmete sve je mnogobrojniji...

U širokoj paleti odjevnih predmeta koje proizvodimo su: majice, kape, jakne, šeširi, marame, šalovi, okovratnici za zimu, dresovi, natjecateljski brojevi, trikoi, haljine, tunike, kostimi za predstave, kostimi za prezentacije i promocije, lente i sl. Na neke samo dotiskujemo, a one posebno kreirane izrađujemo kod nas od ideje do gotovog proizvoda.

Danas je sve više proizvoda koji na sebi kao oblikovni detalj nose neku vrstu tiska. U tehnici sitotiska mogućnosti otiska na tkanine toliko je raznolik i širok da nema kraja idejama koje se mogu realizirati. Da li je samo neki detalj otisnut na određenom mjestu odjevnog predmeta, da li cijela površina tkanine otisnuta ili je korišten neki specijani efekt u tisku kao bubreća boja, ili je pak otisak od svjetlucavog gliter efekta – to su sve detalji koje možemo odraditi u našoj proizvodnji.

Zapravo postoji toliko mnogo efekata koji se mogu primijeniti u tisku na tkanine, da često brzina izrade naručenog artikla prisiljava nas da idemo na najjednostavniju varijantu izrade, no mašta može ići korak dalje. Ako je Vaša ideja složena može i izrada biti takva!

Sitotisak do 8 boja odjednom može uvelike osnažiti dojam koji Vaš dizajn mora postići. Također za raznovrsne poliesterske tkanine digitalni tisak omogućava široku paletu primjene. Mašti ovdje kraja nema.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok