Iskustvo u grafici

Iskustvo u grafici

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Poznavanje grafičkih tehnika i mašta vodi nas dalje...

Od obitaljskog obrta do poduzeća dovelo nas je iskustvo i poznavanje grafičkih tehnika svih vrsta. Više od 30 godina rada u tehnici sitotiska, godine iskustva od početaka pojave digitalnih grafičkih tehnologija i poznavanje starih grafičkih tradicionalnih tehnika omogućilo nam je da usavršavamo svoje znanje i koristimo ga svakodnevno.

Razvojem grafičkih tehnika nove generacije otvara se niz novih mogućnosti u primjeni na konkretnim zadacima. Mašta i ideje otvaraju i nove mogućnosti proizvodnje.

Od ručnih otisaka kojima smo započeli našu proizvodnju, danas koristimo suvremene grafičke strojeve. Za sitotisak danas koristimo više sitotiskarskih strojeva, a najsloženiji među njima je osmerobojni poluautomatski sitotiskarski stroj.

Od digitanih grafičkih strojeva koristimo tekstilni printer za tisak na tkanine, te Eko solvent printer za tisak na ceradne materijale, papir i folije.

Praćenjem razvoja spomenutih tehnika nastojim biti uvijek u toku...


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok