Kvalitetni materijali

Kvalitetni materijali

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Radimo isključivo na kvalitetnim materijalima...

Raznolikost naše ponude pridonijela je poznavanju mnogo vrsta različitih materijala na koje otiskujemo grafička rješenja naših kupaca.
Naša glavna djelatnost bazirana je na tisku na tekstil – pri tome mislimo na sve vrste pamučnih tkanina, mješanih tkanina, poliesterskih tkanina i sl. Široka je paleta tkanina na koje otiskujemo.

Kod proizvoda koji služe čovjeku kao odjevni predmet ili reklamni odjevni predmet koristimo pamučne tkanine – sirove, bjeljene i bojane. Koristimo također mješane tkanine gdje je udio poliestera manji u odnosu na pamuk. Tkanine nabavljamo kod provjerenih dobavljača s kojima surađujemo dugi niz godina. Kod tiska na pamuk koristimo se tehnikom sitotiska i koristimo boje na bazi vode i u određenim slučajevima plastizole bez ftalata. Sve boje su vrhunske kvalitete poznatih europskih proizvođača.

Za proizvode koje otiskujemo u digitalnom tisku koristimo poliesterske i pvc ceradne tkanine vrhunskih europskih proizvođača, koji nude široku paletu raznovrsnih tkanina za različite namjene. Također tiskamo u digitalnoj tehnologiji i na papire i folije. Materijali koje koristimo su od europskih i svjetskih proizvođača.
Boje za digitalni tisak također su proizvodi europskih proizvođača tinti i boja za tekstilne i solventne printere. Svi naši materijali provjerene su kvalitete.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok