Maskote

Maskote

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Kako nacrtani lik pretvoriti u trodimenzionalni i još da čovjek stane u njega?

Uspjeli smo kroz zahtjevne zadatke koji su se stvorili kao izazovi pred nama napraviti čitav niz maskota – reklamnih likova mnogo brendova.
Rađene isključivo prema zahtjevima klijenata, maskote izrađujemo iz kvalitetnih materijala. Boje tkanina od kojih se maskote izrađuju sami tiskamo u digitalnom tisku u određenu boju koju lik ima.
Svaka pojedina maskota ima svoje zahtjeve – veličinu, oblik, boje, namjenu. Prema tome biraju se i materijali iz kojih se izrađuje. Maskote ovisno o liku koji se izrađuje i koliko je velika izrađujemo od spužve ili se rade više kao kostim od vate i tkanine. Bilo da je punjena vatom ili oblikovana od spužve – vodimo brigu da osoba koja je nosi može nesmetano disati i što lakše nositi maskotu.

Neke mastote izrađujemo u jednom komadu, a neke od tih maskota mogu ili moraju biti napravljene iz više dijelova. Ovisi o izgledu lika koji "gradimo". Uz svaku maskotu izrađujemo i torbu u kojoj se maskota transportira.

Velika, draga i šarena bića često izlaze iz naše radionice!


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok