Zastave svih vrsta

Zastave svih vrsta

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Od jarbolskih velikih zastava do malih stolnih zastavica.

Kroz dugi niz godina usavršili smo tisak zastava i proširili proizvodnju na mnogo različitih vrsta zastava i za razne namjene.
Kako smo specijalizirali upravo tisak na tekstil proizvodnja zastava postala je naša vodeća djelatnost kojom se bavimo.

Najmnogobrojnija vrsta zastava koje izrađujemo su zastave za jarbole, prate ih zastave za svečane prigode, zastave za različite terene (tzv. Beach zastave), brodske zastavice, fasadne zastavice i stolne zastavice.

Dugogodišnje iskustvo pomoglo nam je da usavršimo proizvodnju različitih vrsta zastava.

Potrebne za različite namjene, zastave izrađujemo iz visoko kvalitetnih materijala i sa suvremenim, kvalitetnim grafičkim bojama.
Zastave izrađujemo u suvremenim digitalnim tehnikama, ali i u tradicionalnoj tehnici sitotiska – ovisno o namjeni i zahtjevima kupaca.
Sve zastave izrađujemo isključivo po narudžbi naših vjernih kupaca.
Od zahtjevnih zastava velikih formata, pa složenih svečanih zastava, preko zastava koje dolaze na posebne terene – bilo prirodna meka tla ili u posebno zahtjevne interijere, izrađujemo zastave za brodove bilo male ili velike, za jedrilice, motorne jahte, manje brodice ili pak velike brodove. Fasadne zastavice godinama smo izrađivali u tehnici sitotiska, no danas uz sve zahtjevnija rješenja koristimo digitalni tisak.
Stolne zastavice, kao i one prigodne namjenjene obilježavanju važnih događaja izrađujemo iz raznovrsnih materijala i veličina. Prisutne u svakom poslovnom prostoru također su čest proizvod u našem proizvodnom programu.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok