Tekstilni proizvodi

Tekstilni proizvodi

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Usavršavanjem tehnologije i znanja o tisku na tekstil;
veliki dio naše proizvodnje baziramo na promotivnim proizvodima otisnutim i oblikovanim iz različitih pamučnih i poliesterskih materijala.

Najzastupljeniji materijal svakako je pamuk. Brojni reklamni proizvodi nastaju baš iz pamuka. Osim pamuka tiskamo i na poliesterske tkanine koje danas dolaze na tržište u mnogo oblika i struktura, te namjena.

Za tisak na pamučne tkanine koristimo tehniku sitotiska. Suvremeni grafički strojevi omogućuju nam da odjednom tiskamo 8 boja ili da otisnemo veliki otisak do 400 cm dužine.

Od kuhinjskih kompleta do odjevnih predmeta!

Možemo se pohvalii da smo kroz ove sve godine napravili mnogo tekstilnih promotivnih proizvoda za isto toliko mnogo poduzeća i velikih kompanija.
Kod kuhinjskih kompleta koji čine pregaču, kuhinjsku krpu i rukavicu proizvodimo gotov proizvod koji je prethodno iskrojen, otisnut i konfekcioniran u skladu sa željama kupca. Za prezentacije i promocije kao važan detalj u kuhanju upravo su naše pregače raznih krojeva i veličina, naše kuhinjske krpe s atraktivnim motivima i rukavice kao neizostavan alat pri kuhanju.
Tako proizvodimo i platnene torbe koje mogu biti iz raznovrsnih tkanina i formata. Torbe izrađujemo iz pamučnih tkanina različitih boja i gramatura, a također za izradu torbi koristimo i poliesterske tkanine.
U mogućnosti smo tiskati i na veće formate, pa tako među naše proizvode ulaze i stolnjaci, nadstolnjaci i ubrusi. Od posteljnih proizvoda možemo također tiskati na plahte, navlake i jastučnice.

Na neke gotove proizvode radimo samo tisak, no većina proizvodnje odvija se od ideje do gotovog proizvoda. Svaki naš proizvod može biti vaša ideja pretočena u taj proizvod. A mi ćemo ga za vas napraviti!

U našoj proizvodnji koristimo kvalitetne tkanine od provjerenih dobavljača, koristimo suvremene boje kao i sve one detalje koje jedan proizvod na sebi ima.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok