Odjevni proizvodi

Odjevni proizvodi

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

T-shirt već je klasika!
Razvojem novih grafičkih i tekstilnih tehnologija mogućnosti kod otiskivanja na tkanine dosegle su raznolikost kakva je nekad bila nezamisliva. Uz vrlo važan detalj – da je sada vrijeme izrade pojedinog tekstilnog proizvoda skraćeno na nezamislivo kratak rok.

Kao najrašireniji reklamni tekstilni proizvod svakako možemo izdvojiti majicu kratkih rukava tzv. T-shirt. Sada povoljniji nego ikada. T-shirt majice jednostavan su, a opet ne malen proizvod, koji mnogi koriste kao svoju reklamu i označavaju svoje zaposlenike u svoj prepoznatljivi identitet.
Dolaze u mnogo modela i boja i sve što trebate je da otisnete baš ono što želite na odabranu majicu. Danas ništa lakše!

Vrlo često radimo tisak na odjevne predmete upravo tako da kupac sam odabere željeni model majice ili nekog drugog odjevnog predmeta koji želi, a mi otisnemo ono što želi. Raznolikost ponude je velika. Postoji mnogo dobavljača tih promotivnih odjevnih predmeta; s mnogo njih i surađujemo.
Kvalitetnom tehnikom sitotiska tiskamo do 8 boja odjednom. Tisak se primjenjuje na razne dijelove majice – naprijed na prsa, na leđa, na rukave, iznutra i sl.

No ponekad sama zamisao ide dalje, žele se neke posebne stvari. Dizajn koji ne možete otisnuti na gotov proizvod, posebna tkanina koju nemaju dobavljači već gotovu u proizvodu i sl. Tada nastojimo izaći kupcu u susret – predložiti najbolje rješenje koje imamo i riješiti traženi zadatak. Sami krojimo, na iskrojeno otiskujemo i stvaramo gotov proizvod. To nam je uvijek izazov i svaka nova ideja gura nas naprijed.

Tako su se u širokoj paleti odjevnih predmeta koje proizvodimo pronašle: majice, kape, jakne, šeširi, marame, šalovi, okovratnici za zimu, dresovi, natjecateljski brojevi kao trikoi, haljine, tunike, kostimi za predstave, kostimi za prezentacije i promocije, lente i sl. Na neke smo samo dotiskivali, a oni posebno napravljeni su od ideje do gotovog proizvoda kod nas.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok